Laat je inspireren!

Ben jij benieuwd hoe je kunt bijdragen aan een groene en duurzame toekomst? Of ben je heel benieuwd naar de nieuwe Jonge Klimaatagenda, die op 12 oktober wordt gelanceerd? Check ‘t programma voor de leukste sprekers en activiteiten.
WE ARE TMRW goes global met minister Kaag
Kom langs bij de lancering van ons internationale partnership en ga de dialoog aan met minister Kaag. Onze missie: overal ter wereld worden jongeren betrokken bij het maken van ambitieus klimaatbeleid!
Eerste Hulp Bij Klimaatverandering
„Pas op! Dit verhaal kan een onverwacht positief effect hebben!” EHBO meets EHBK. Anabella Meijer praat je door je persoonlijke klimaattransitie heen.
Wees jezelf en red de wereld
We weten dat het beter zou zijn om duurzamere keuzes te maken, maar waarom dóen we dat dan niet altijd? Kom met sustainable lifestyle expert Marieke Eyskoot (‘Dit is een goede gids’) in opstand tegen de taboes, stigma’s en regels die bepalen dat we niet mogen zijn wie we zijn, en red jezelf en de wereld.
Cas van Kleef
Steeds meer jongeren willen zich inzetten tegen de klimaatcrisis en tegelijkertijd voelen we ons als individu vaak machteloos tegenover zo’n groot probleem. Wat te doen? Cas van Kleef, campagneleider van Greenpeace deelt met ons de grootste misverstanden en nieuwste inzichten uit de klimaatstrijd.
WE ARE TMRW presents: Jonge Klimaatagenda 2.0
Zorg dat je aanwezig bent bij de lancering van de Jonge Klimaatagenda 2.0, de visie van 70+ jongerenorganisaties en hun achterban op een duurzame toekomst in 2050. Wij vertellen wat er in staat en Tim Hofman zorgt dat de politici er niet met een ‘ik ga het meenemen’ vanaf komen.
Tim Hofman
Tim debroervanroos Hofman vertelt ons wat hij er eigenlijk van vindt, het klimaat. En hoe we ervoor kunnen zorgen dat Rutte en zijn maten eens serieus gaan vergaderen over ónze plannen voor de toekomst.
Mode van Morgen (of gisteren)
Project CeCe verzamelt duurzame (tweedehands) mode bij elkaar op één website. Ontdek dat eerlijke en bewuste kleding heel erg fashionable én betaalbaar is.
Klimaatpsychologie
Bij de volgende familie verjaardag niet meer in een doodsaaie kring maar een goed gesprek over het klimaat? Klimaatgesprekken x Ruben Jacobs helpen je om zelf makkelijker klimaatvriendelijke keuzes te maken en je vrienden en familie daarbij te betrekken.
Design the Future!
Er zit een Boyan Slat in ons allemaal. Studenten van de ontwerpwedstrijd SMARTCirculair laten hun meest CO2-vriendelijke, spraakmakende, vernieuwende en circulaire ontwerp zien.
B.i.O.d.I.v.E.r.S
Maxime & Tom van IUCN-NL en de Natuurverdubbelaars over de kracht van bloeiende biodiversiteit zien voor de wereld van 2050. Ze vertellen hoe jij kunt bijdragen!
Onderneem het lekker zelf
Je eigen duurzame onderneming beginnen. Starters4Communities zet met jou de eerste stap!
Doe mij maar gezond (ook in 2050)
Wat doet klimaatverandering met jouw gezondheid? De geneeskundestudenten van IFMSA-NL leggen verbanden tussen klimaat, voeding en je (mentale) gesteldheid.
Lees mij de les
Studenten voor Morgen nemen je mee naar het onderwijs van de toekomst. Welke rol speelt duurzaamheid volgens jou binnen en buiten het klaslokaal?
Portefeuille vol Duurzaamheid
Elke euro heeft ook een stem. Wat als bankiers jouw geld altijd duurzaam zouden investeren? We praten erover met ASN Bank, Achmea, ABN AMRO Bank en Rabobank.
Hoe jonger hoe wijzer
Youth for Climate laat zien dat juist jongeren hele goede ideeën hebben over de wereld van morgen. Om die ideeën te realiseren maken ze op We Are TMRW deals met hoge piefen uit bedrijfsleven en politiek. Klinkt spannend toch?
#hoeduurzaamreisjij
Ben jij vaak onderweg voor school, je werk of vakantie? AIESEC laat je zien welke duurzame reisopties er zijn en vooral ook hoe jij straks je vrienden overhaalt om ook de trein te pakken in plaats van het vliegtuig.
Floating Farm
Een boerderij midden in Rotterdam? Floating Farm doet het. Gezond en duurzaam voedsel, geproduceerd voor de mensen in de stad. De visie van Floating Farm staat als een paal boven water!
Slow food = good food
Doe de Food Quiz van Slow Food Youth Network! Ontdek wat jij al weet van de toekomst van ons voedselsysteem en wat er nog valt te leren over Slow Food.
REIS MEE MET ROVER JONG
Niet staan in het OV, snellere wifi, stopcontact in de trein en meer internationale treinen? Rover Jong fixt het voor je. Ga in deze sessie met ze in gesprek over duurzaam internationaal reizen en ontdek welke mogelijkheden er zijn!
Start een revolutie (op jouw school)!
Elk schooldak een zonnedak? Tijdens deze sessie krijg je alle tools om zelf een schooldakrevolutie te beginnen. Ontdek hoe je zelf een business case bouwt en jouw directeur/huisbaas/werkgever overtuigt!
Young Professionals over duurzame mobiliteit
KEK vormt een denktank voor nieuwe zienswijzen en de verbinding tussen het Klimaatakkoord en onze generatie. Zo werken ze aan de klimaatvraagstukken van morgen en gaan ze vandaag met jou in gesprek over duurzaam reizen.
Zero Trees Harmed
Steen, papier... notitieboekje! Een zero waste papierindustrie is volgens Paper on the Rocks binnen handbereik, op naar de volgende bladzijde in stationery-geschiedenis!
Ga voor even in de politiek | Marcel Beukeboom
Ga met Marcel Beukeboom, Klimaatgezant van het Koninkrijk der Nederlanden, in gesprek over de voedselvoorziening van de toekomst! Bedenk samen met anderen wat jongeren kunnen doen om beleid te beïnvloeden, bewustzijn te vergroten en verbeteringen mogelijk te maken.
Ga voor even in de politiek | Jan van der Meer
Ga het gesprek aan met Jan van der Meer, Gedeputeerde van de Provincie Gelderland, en kom erachter wat momenteel speelt in de praktijk. Waar kunnen wij als jongeren aan bijdragen en hoe kunnen we samen innovatieve oplossingen mogelijk maken?
Ga voor even in de politiek | Bas van Weegberg
Ga de dialoog aan met Bas van Weegberg, voorzitter van JongFNV, over hoe de transitie naar het werken van de toekomst eruit ziet. Hoe geven we invulling aan duurzame omscholing? Kan welzijn hand in hand gaan met welvaart? Dit en meer in deze interactieve sessie!